Nesteen Soutajat vahvassa kunnossa olympialuokkien SM-kisoissa!

16.8.2021

Olympialuokkien soudun pienveneiden SM-kilpailut käytiin menneenä viikonloppuna 14-15.8.2021, Tampereella Kaukajärvellä. Kilpailut käytiin varsin syksyisessä ja epävakaassa kelissä. Nesteen Soutajat olivatkin joukkueena erittäin vahvassa vedossa koko viikonlopun ja mukaan tuomisina oli lukuisia suomenmestaruuksia ja  sm-mitalli sijoituksia. SM-lähtöjen yhteydessä kilpailtiin myös juniori ja masters lähdöissä, joissa Nesteen Soutajat soutivat myös vahvasti ja hyvin edustettuina!

Viikonloppuna mukana olivat myös Nesteen Soutajien maajoukkuesoutajat Eeva Karppinen, Joel Naukkarinen ja Kasper Hirvilampi, jotka oli hieno nähdä kotimaan kilparadoilla kevään olympiakarsintojen jälkeen. Kolmikko kertoikin arvostavansa SM-kilpailut aina tärkeäksi tapahtumaksi.

Viikonlopun saldo oli sinivihreillä väreillä varustetuilla soutajillamme sm-lähtöjen osalta seuraava:

  • W1x: SM 1. Eeva Karppinen ja SM 3. Vilma Kangasmäki.
  • M1x: SM 1. Joel Naukkarinen.
  • LW1x: SM 2. Vilma Kangasmäki.
  • LM1x: SM 2. Kasper Hirvilampi.
  • M2-: SM 1. Joel Naukkarinen ja Kasper Hirvilampi.
  • M2x: SM 1. Kasper Hirvilampi ja Joel Naukkarinen.

Seitsemästä SM-lähdöstä Nesteen Soutajat toivat siis kotiintuomisina 4 suomenmestaruutta! Päivän tiukin taistelu suomenmestaruudesta nähtiin miesten pariairokaksikossa, jossa Nesteen Soutajien kaksikko Hirvilampi- Naukkarinen taisteli upeasti maaliin suomenmestareina 0.3 s ennen Takon Soutajien vahvaa Koiranen- Kauppi maajoukkuekaksikkoa. 

Tulokset kokonaisuutenaan Takon Soutajien nettisivuilta:  https://www.takonsoutajat.fi/kaukajarven-sm-kilpailut-14-15-8-2021/

Urheilijoiden kommentteja ja Suomen melonta- ja soutuliiton tiedoite viikonlopun kilpailuista: https://www.melontajasoutuliitto.fi/?x253956=2457130

Seura onnittelee kaikkia soutajiaan hienoista suorituksista kilpailuissa!