Nesteen Soutajat kotimaan kisakauden avauksessa

30.5.2021

Soudun kotimainen kilpailukausi avattiin Lappeenrannan Kanavasouduissa 29-30.5. 2021. Mukana kauden avauksessa  Nesteen Soutajista olivat nuorten sarjassa (u23) naisten yksikössä Vilma Kangasmäki, poikien a-juniori yksikössä Teo Virta ja naisten kaksikossa vasta a-juniori ikäinen Mette Nylund . Kauden avauksessa nähtiin vahvoja ja lupaavia suorituksia Nesteen Soutajien nuorilta.  Kilpailut toimivat myös nuorten (u23) MM-kilpailuiden näyttökilpailuina.

Vilma Kangasmäki osoitti vahvaa ja lupaavaa alkukauden kuntoa voittamalla kumpanakin päivänä u23 naisten yksikön. Teo Virta souti lauantaina a-jun poikien yksikössä hienosti toiseksi ja Mette Nylynd souti naisten kaksikossa yhdessä Takon Soutajien Krista Deweksen kanssa hyvän kauden avauksen.

"Kauden ensimmäiseksi kisaksi meni tosi hyvin ja sain itsestäni todella hyvin irti. Vähän jäi vielä kuitenkin tunne, että ihan kaikkea en saanut irti. Kilpailin myös ensimmäistä kertaa kevyessä luokassa ja vaaka meni hyvin ja energiaa jäi itse kilpailuun. Lauantain kisassa keskimatka tuntui hieman liian hitaalle ja tänään yritimme valmentajan kanssa muuttaa taktiikkaa ja pitää kovempaa matkavauhtia."  Kommentoi Kangasmäki viikonlopun soutujaan

Viikonlopun tulokset uutisen liitteenä.

Naisten u23 yksikön palkintojen jako. Kuva: Kimmo Kangasmäki